Az Erasmus+ program keretein belül indított szakértői látogatás Prof. Dr. Erdélyi Andrea bevonásával virtuális tevékenységgel folytatódott 2024. június 24-én. 

A Zsótér Pál Alapítvány tréninglakás programja tavasszal mindig nagy népszerűségnek örvend, az idén meghirdetett 4 hétvégére ismét szép számban pályáztak a diákok.

Gyönyörű napsütésben, énekkel, tánccal, verssel, sok-sok dicsérettel és ösztöndíjak, elismerések átadásával búcsúztunk a 2023/24-es tanévtől múlt hét pénteken.

Eljött a nagy izgalommal várt hét! 2024.06.10-14-ig tartott a 4.a osztályosok erdei iskolai projekthete, melynek főhadiszállása idén iskolánk Bíbor apartmanja volt.

Százszor és ezerszer…szinte filmszerűen peregnek a szemem előtt a filmkockák és nem tudok betelni velük! Feltölt, Erőt ad!

Szeretettel gratulálunk Gigacz Gergő 9.B osztályos tanulónknak, aki elnyerte a “Magyarország jó tanulója, jó sportolója 2023” díjat.

Gergő nem csak az iskolapadban nyújt lehengerlő teljesítményt, de a Boccia sport egyik ifjú kiválósága is!

(A rendezvényen készült fotók a Nemzeti Sportügynökség oldaláról származnak.)

Az Országos Diákfilm Fesztiválon a “Kettő egy témára” című film elnyerte a “legjobb videoklip” elismerést.

 A III. Dunántúli Speciális Filmszemlén a “Piri” és a “Három tipp a túlélésért” c. filmek 3. helyezést értek el.

Az idei osztálykirándulás igazi időutazás volt a 2.b osztály diákjai számára. A Szentendrén, festői környezetben látogatható falumúzeum Kisalföld tájegységén a cipósütés rejtelmeibe tekinthettünk bele.

Június 4-én jó napja volt az 5.b-nek. Félelmeik ellenére igazán szép idejük lett. Szalkszentmártonban, a Petőfi-házban nagyon sok érdekességet megtudhattak a költő hétköznapi életéről, a családi mészárszékről, általában az akkori emberekről.  Petőfi 112 itt írt verse közül legismertebb a Fekete kenyér.
Délután Ráckevén megnézték az ország egyetlen olyan hajóját, ami egyben malom is, illetve az egyetlen olyan malmot, ami egyben hajó is. Végigkövették egy véka búza útját a garattól egészen a finomlisztig. Rövid sétát tettek a Duna-parton, majd pizzáztak. A nap végén fáradtan szálltak be a buszba, de akár holnap is újra elindulnának!