Idén 10 gyerek jelentkezett a “chef- és konyhatündér-képzőbe”, ahol minden nap közösen készítettük el a reggelit, ebédet és uzsonnát is. Törekedtünk arra, hogy minél változatosabb ételek kerüljenek az asztalra, és hogy a gyerekek minden nap új alapanyagokkal és technikákkal ismerkedhessenek meg.
A menü része volt a bolognai spagetti, a klasszikus paprikás krumpli, de grilleztünk is és többféle sütit is megtanultunk sütni. Nagy sikert aratott az almás pite, de süti sütő versenyt is hirdettünk, melyben a kókusz golyó szállt versenybe a piros gyümölcsös lasagne-val.
A sütés-főzés mellett marad idő a társasozásra és filmnézésre is, emellett az úszás sem maradt el. Sajnos az időjárás közbeszólt, így a tervezett külsős programra nem jutottunk el, de házon belül is remekült töltöttük a napot!
Köszönjük a “Tégy egy lépést!” Alapítvány és a Magyar Nemzeti Bank támogatását!